19 října 2021

Sněhové vločky

 
Sněhové vločky a hvězdičky jsem vyráběla v programu PhotoFiltre Studio pomocí pluginu Kaleidoscop. Vlastně takto vyrábím i všelijaké krajky a zmenšené se hodí jako dekorativní vločka do vánočních obrázků. Jak jsem vločky použila vám v některém dalším příspěvku také ukážu. Vločky jsou v aršících, ale vy si jistě poradíte.  Malé náhledy si před stažením zvětšete. Možná se někomu hodí i nezvětšené, ty může stáhnout v menším provedení rovnou. 

Vločky vzniklé při rychle vytvořeném návodu.


Vloček je mezi vánočními dekoracemi mnohem více i z dřívějších let. Stačí si projít všechny, i ty starší dekorace. 

6 komentářů:

  1. děkujeme Maria,,hodí se to určitě na Vánoce,které se kvapem blíží,moc díky,něco stáhnu,, byl by možná dobrý návod,Kaleidoskop mám,ale asi je důležitý základ,z čeho vycházíš,????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na návodu se pracuje, snad se podaří zveřejnit k večeru přímo teplý z pece.Jako základ používám jakýkoliv ornament, třeba i z fontů nebo nakreslený stopou v Adobe Photoshopu. Někdy používám vyfocenou háčkovanou krajku (již v návodech něco je), možnosti je mnoho. Dají se i na černé pozadí namalovat bílé čáry a různá kolečka v různé šíři přes sebe, některé průsečíky třeba vybavit šedou a v kombinaci kaleidoscopu a Flexify 2 tvořit. Pak vytvořený obrázek uložit a použít jako masku pro vyčištění pozadí. Možnosti je mnoho.

      Vymazat
  2. Ahojky Maruško, koukám, že nezahálíš a už připravuješ na vánoce, což je dobré.. Jistě se něco hodí a že to dá práci to očistit, to je mi jasné... jsi prostě trpělivá a šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já si vždycky do rohu monitoru pustím nějaký film z HBO GO a nevnímám čas. :)

      Vymazat
  3. Majka, opäť nádhera, určite sa nenúdiš. Uži si ešte pekné a slnečné dni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Irenko, právě proto, že je ještě docela hezky, tak zahradu zazimováváme pomalu, nespěcháme a ještě si ji užíváme. Opravdu se nenudím. :-D Měj se moc hezky.

      Vymazat

Děkuji, že jste se zde zastavili a nechali pár slov v komentářích. Vaší odezvy si velmi vážím.