30 dubna 2024

Dívka v saténu

 Třeba se bude hodit do vašich obrázků. Večer vám naznačím, jak tyto obrázky, u kterých jsem zprůhlednila pozadí,  vypadají vložené do jiného pozadí. 

 

Hodně radosti z tvorby přeji

4 komentáře:

  1. Teda ty jsi šikulka. Já hlavně žasnu, jak to všechno stačíš. A to si prosím o sobě myslím, že zrovinka nejsem nejpomalejší. To vygenerování je celkem rychlý, ale potom to čištění, hezky ti to odsejpá, Jeden krásnější námět, než druhý. Já musím z telefonu přes kabel přetahovat do PC. To mě vadí, ale moje výkonná PC krabice nemá ani bluetooth ani wifinu. Syn mi postavil těžkou, ale výkonnou PC strojovnu, tak nereptám.☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, Valin. Já jsem si udělala ve Fotkách Google album " pracovní " a obrázky z tabletu nebo mobilu dám sdílet fo fotek google a na PC si je pak z alba Google stáhnu a třeba dál zpracovávám. Také mám PC velkou bednu a nedám na ni dopustit. Mám k ní veliký monitor, kde si klidně pustím film nebo oblíbený seriál na jedné pulce a na druhé si hraju s obrazky. Neuměla bych pracovat na notebooku. Až mám obrazky stažené, tak je ve fotkách Google smažu.
      Právě jsem se vrátila rozlámaná ze zahrady a operuju v leže na gauči. Zatím pa.

      Vymazat
  2. Maruško moc pěkné. jsi šikulka.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné. Jen to "vyčistit" dá opravdu hodně práce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste se zde zastavili a nechali pár slov v komentářích. Vaší odezvy si velmi vážím.