05 listopadu 2023

Rámečky z masky

Opět vkládám několik grafických masek díky kterým lze vytvořit zajímavé rámečky pro fotografie nebo také pozadí pro různá přání.  Prohlédněte si video na konci článku jako ukázku, jak jsem si hrála. 
Brzy zveřejním rámečky, které vidíte na malém videu, ale postupně i rámečky z dalších masek. 
Zatím si můžete prohlédnout video, které vám napoví.....Není to návod, jen inspirace.


4 komentáře:

  1. Děkuji Majko, myslíš že by šlo něco na Vánoce nebo jako PF? Vůbec nic mne nenapadá a čím jsem starší tak jsem víc stručnější nebo symbolická? Možná někde již něco je, vločky, hvězdičky, ale je brzo po ránu a spíš myslím na to jak ještě na chatu pro poslední věci, nebo zkusmo do lesa. Dávej na sebe pozor.....já nezvládám to střídání počasí - M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílo, určitě bude i vánoční téma. Ještě mám pár článků jiných, ale myslím, že kolem 15. 11. nebo i dříve začnu chrlit Vánoční. Nechtěla jsem s tím blbnout jako v Kauflandu pomalu na konci letních prázdnin, ale je mi jasné, že lidé už něco hledají. jen nevím, zda se nebudu opakovat. Jsou ty věcičky vždy hodně podobné. Počasí mne také nebaví, na zahradě je ještě hodně práce a chlapi jsou nemocní, musím více vyvařovat. Snad ten konec roku přežijem. Také se drž.

      Vymazat
  2. Maruško krásné rámečky. moc se mi líbí. I video. Ty jsi naše jednička.

    OdpovědětVymazat
  3. Maruško zdravím zase jsem nakukla máš tady krásné věci masky jsem si uložila určitě je použiji moc děkuji hezké dny přeji opatruj se,,.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste se zde zastavili a nechali pár slov v komentářích. Vaší odezvy si velmi vážím.