19 července 2021

Růže ze zahrádky

Tento blog v letních měsících dost zanedbávám, protože je v této době spoustu jiných aktivit, ale přece jen jsem pro vás vyčistila růžičku z mé zahrádky.  Pokud si ji chcete stáhnout, doporučuji nejprve kliknutím na obrázek zvětšit. 


10 komentářů:

  1. Majka ďakujem za krásnu ružičku, ktorá ma potešila, pretože ruže mám rada. Tiež mám v záhradke podobnú, ale úplne bielu. Už som mala obavy, že sa niečo u vás doma udialo. Obdobie koronavírusu nás dostalo do úzkych. Som rada, že si sa ozvala. Predpokladám, že všetci zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Irenko, jaro, léto a podzim je u mne hodně pracovní a tak na internet nezbyde moc času nebo mě po zahradě bolí záda a neusedim to u PC. Problém je, že jen cesta na zahrádku a domů mi zabere 2 až 2,5 hodiny, které pak také chybí. A také se snažím věnovat jiným blogům. Stále ještě jsem dokončovala přesun cestovatelského blogu, který jsem pár měsíců vlastně psala znova. Také plánuji náplň dovolené, která opět bude bez auta a tak potřebuje větší přípravu. Naši domácnosti se covid zatím vyhnul a nyní už jsme očkovaní, abychom mohli svobodněji žít. Měj se hezky a hlavně zdraví.

      Vymazat
  2. Ta je krásná Maruško a určitě krásně voní...😄

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Maruško krásná růže,musíš mít krásnou zahrádku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahrádku mám takovou obyčejnou a jelikož není u domu a musím za ní dojíždět, dá dost práce, hlavně tedy moje užitková zahrada. Ale pokud se tam dobelhám, tak jsem ráda, že ji mám. :)

      Vymazat
  4. Maruško. růžička je moc hezká. Mám růže ráda. Myslela jse si, že když se neozýváš že máš dost práce na zahrádce.
    Obdivuji Tě když máš zaahrádku tak daleko. Mě by asi ta zahrada tak daleko moc nebavila. My měli velkou zahradu u baráku a přiznám se, hrabat se v hlíně nebyla moje parketa. I když jsem dělat musela, protože jiný by to za mě neudělal.
    Maruško opatruj se a s prací na zahradě to moc nepřeháněj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, však na začátku, když zemřel tatínek a maminka potřebovala pomoc a při tom jsem chodit do práce, jsem chtěla zahradu prodat, protože jsem tam mohla jen o víkendu a když pršelo, tak až další víkend a zahrada trpěla a chřadla a já na to sama nestačila. Manžel zahradě moc nehověl. Ale nakonec jsem si řekla, že stejně kdybych ji chtěla prodat, musela bych ji udržovat, aby to nebyl samý nálet a tak jsem raději šla do předčasného důchodu a nelituju. Líbí se mi, když zahrada pod rukama roste a kvete a tak ani práce nelituju. :) Naučila jsem se i odpočívat.

      Vymazat
  5. Maruško zdravím růžička nemá chybu už si ji ukládám, moc děkuji *********************

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste se zde zastavili a nechali pár slov v komentářích. Vaší odezvy si velmi vážím.