29 ledna 2021

Blahopřání do obálky návod

 

Mnou vyrobená přání zde najdete většinou ve velikosti vhodné pro posílání e-mailem nebo umísťování přátelům na sociální sítě, většinou nejsou svou velikostí vhodná pro tisk.  Před pár dny jsem zveřejnila přání bez textu a dokonce i bez místa pro text. Jsou to vlastně titulní strany pro skládané přání s vložením textu nebo k ručnímu napsání a vložení do obálky.  Nyní vám sem dávám malý návod, jak si má přání trochu zvětšit a připravit skládačku v programu PhotoFiltre Studio. To to jde i ve starších verzích PhotoFiltre. 
Takto budou obrázky vypadat po úpravě. A připravené pro tisk dvěma způsoby. 
1. způsob: Tisk fotografií dle obrázku, ovšem ne vždy se můžeme přesně trefit do formátu fotografie a proto nezatrhávejte políčko "Vyplnit snímek obrázkem". 
Takto vytištěná blahopřání však budou o trochu menší než třeba použiji -li před tiskem vložení do Wordu, kde mohu plně využít místo. 
Rozložení na A4 při tisku fotografií 13x18

2. způsob přípravy pro tisk
Vložením obrázků do dokumentu docílíme lepšího využití místa a tedy i většího obrázku. V obou případech vytiskneme na lesklý fotopapír do tiskáren.  

Zde je vidět lepší využití místa na papíře A4 a tedy i větší přání.

A nyní už jen vystřihnout podle tenké linky,  přehnout v prostředku, napsat dovnitř ručně text nebo vložit na zvláštním lístku, vložit do obálky, napsat adresu, přilepit známku a odnést do schránky. :)
Ať se vše daří a hezký den. 

6 komentářů:

  1. Maruš,ty jsi jednička.Co ty vše nevymyslíš!!Super návod.....

    OdpovědětVymazat
  2. Maruš, si dobrá, ale to už dávno ode mě víš. Perfektní návod, díky za něj. Hezký víkend :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Snacha měla narozky a nyní nic neslavíme, když se nemůžeme scházet a poslat jen SMS mi přišlo strohé. Tak jsem si vytiskla přání a poslala poštou. :)

      Vymazat
  3. Majenko moc děkuji za bezva návod, jsi šikulka****************

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste se zde zastavili a nechali pár slov v komentářích. Vaší odezvy si velmi vážím.